miriamkarlsson

Alla inlägg den 30 april 2011

Av miriam karlsson - 30 april 2011 21:53













En saknad jag alltid kommer leva med, en  saknad som gör ont men som jag aldrig kommer ångra, en saknad som förändrat mitt liv.



   


Please, take me to you, I miss you so badly.

-

Av miriam karlsson - 30 april 2011 11:29


Oh boy I hear, in my dreams

I hear your whisper, across the sea
I keep you with me, in my heart
You make it easier, when life gets hard




Av miriam karlsson - 30 april 2011 00:49

I just want to see you because I miss you so much.

Av miriam karlsson - 30 april 2011 00:20

De säger att jag blev 18 idag (eller för 20 min sen, egentligen) men det vet jag inte om jag kan fatta. Dagen blev helt fantastisk i alla fall :D


På morgonen vaknade jag vid 6-7 hos anna och tog bussen till emelie, där hon hade dukat upp med tårta, kaffe, cider, melon, jordgubbar och frallor och bjöd mej på värsta mysig frukosten, dock var jag tvungen att följa med min far som kom och hämtade mig. Väl hemma tog jag en löprunda i skogen med musik och solsken, jätte härligt. Sedan tränade jag lite med min pilates boll som jag så snällt fick av mina syskon i måndags :D


efter det fick jag träffa min Indiska vän pastor K. Typ det bästa på dagen att han ringde igår kväll och ville få tag på mej. Så mysig och jag saknar alla människor, det gör jag sannerligen!

När vi kom hem sa min mamma åt mej att ta på mej varmare kläder och så åkte vi och åt fin mat på en restaurang i Oskarshamn :)

turned out very well!

Ovido - Quiz & Flashcards