miriamkarlsson

Alla inlägg under juli 2011

Av miriam karlsson - 8 juli 2011 12:13

Kan inte förklara gårdagen. för bra för att verkligen tro på. jag och celina var i alla fall i jönköping. myyyyys.

vid 4 tiden var jag hemma, och det var än en gång ljust ute. åh, livet

Av miriam karlsson - 7 juli 2011 14:30

Det är ju inte alls fel att jag försöker vaccinera mig mot gula feber, eftersom jag ska till Kenya med min kära klass (om jag nu kommer komma in i landet, eftersom jag fortfarande inte har någon vaccination) Problemet är detta:

Jag ringer till jönköping infektionsklinik (jag vet att landsbro vårdcentral kommer hänvisa mig dit, eftersom de inte har vaccinet hemma).

Jönköping säger att Vetlanda är närmare, och hänvisar mig dit.

När jag ringer till Vetlanda säger de "ring till Landsbro och kolla om de har vaccinet, annars kan du återkomma". Så jag ringer till Landsbro. De säger "Vi har inte vaccinet hemma, ring till infektionskliniken i Jönköping" Eftersom jag skulle ringa tillbaka till vetlanda så gör jag det. "men du står ju i Landsbro?" Jag förklarar att de inte har vaccinet hemma, och inte vaccinerar mot gula febern där. Så efter nästan 45 min av telefonsamtal för att boka en vaccinationstid kommer de fram till att de ska ringa mig imon eller på måndag, för de vet inte vad de ska göra åt saken.


ja, men jag älskar att stå i Landsbro vårdcentral. Det kommer ta livet av mig, för jag kommer inte lyckas få vaccinet så jag kommer åka utan det, sen kommer jag få ta det på frygplatsen i nairobi och då kommer jag få Aids! Tack till byråkratin och allt väl organiserat i Sverige, Tack så mycket.


Ikväll ska jag dränka mina kännslor i sommarmys med en fin Celina.

Av miriam karlsson - 6 juli 2011 23:45

Feels like this is life. I love it, I love them, I love this.


   


Grillade med människor. mys. Sluta med en liten kaffe på donken. bra dag. jag kan inte ens förklara.

Av miriam karlsson - 5 juli 2011 21:30

Det känns som sommaren har börjat. livet leker. planer planeras. grillningen börjar komma igång. vänner planeras in. leker runt på jobbet. precis som det ska vara.

det enda som fattas är dokumentera det på kort. och träning.


sommar. sommarlov. mmmmm....

Av miriam karlsson - 4 juli 2011 16:23

Jag har, helt utan någon relevans, blivit kallad trög. Igen.  Det är helt sjukt när jag tänker på det för förr var jag as smart. Verkligen ett snille. Och nu är jag fortfarande väldigt smart (jobbigt för er som inte klarar av människor som säger så om sig själva, men det är sanningen). Trots detta faktum (att jag är smart) blir jag kallad trög av alla. Jag kan inte  säga att jag tycker det är jobbigt och sånt, jag tror itne jag lägger på minnet när folk gör det, man bli ju van. Men i alla fall, vad jag skulle skriva är att jag förstår inte hur det kunde bli så.


Annars var jag i Göteborg igår på Liseberg! SÅÅÅÅ KUL!!!  och sen körde jag till och från göteborg, vi överlevde till och med (jag har ju ganska lätt för att somna i bilar)

Jag vill att det ska vara ungdom, sommar, fint väder, impuls och leva livet.

Av miriam karlsson - 1 juli 2011 23:15

Det värsta med sommarlov är att sakna sina vänner.


Vad ska man göra när man håller på att missa sin ungdom? När tiden snart tar slut?

Av miriam karlsson - 1 juli 2011 11:56











"The best kind of friend is the kind you can sit on a porch and swing with, never say a word, and then walk away feeling like it was the best conversation you've ever had.”


“When it hurts to look back, and you're scared to look ahead, you can look beside you and your best friend will be there.”



Ovido - Quiz & Flashcards