miriamkarlsson

Alla inlägg under mars 2011

Av miriam karlsson - 16 mars 2011 23:28

- IIIH!!! Spänning på hög nivå. Jag spricker av nervositet och förhoppningar!! -

Av miriam karlsson - 16 mars 2011 15:38

 

Av miriam karlsson - 15 mars 2011 21:00

 

 


Kan man bota saknad utan att bota kärleken? Jag vill lida av kärleken, det är bara saknade jag inte vill ha. Och känslan av att inte räcka till.

Varför gör jag inte det jag vill?  Du sitter bredvid och jag saknar dig. Känslan av att tappa dig. Mitt hjärta räcker inte till alla, även om ni inte vill ha det, så äger ni en del av mitt hjärta.

Av miriam karlsson - 14 mars 2011 16:35

Åh! Jag är sugen på teater idag. dock inte på kursprov i svenska b imon, men det får jag visst göra ändå......


Jga slogs visst av tanken på hur mycket som kunde varit annorlunda, hur jag kunde förstört så många människors liv, genom att fullfölja en tanke. Annorlunda på ett negativt sätt, för det mesta. Allt hängde på mina egna beslut.  Nu ser jag hur nära allt var, nära det som ingen vet. Ingen utan jag.

Sakta med säkert kommer även förvåningen över hur mycket jag har upplevt, 18 år. Ett liv. Snart även studenten, men sedan då?


Jag ångrar mig. Räcker det?

Av miriam karlsson - 13 mars 2011 21:49

 

 


Jag lever i en dröm och andas hopp och framtidstro.




.

Av miriam karlsson - 12 mars 2011 15:06

Jag håller på att framkalla foton, än så länge har jag 83 som jag ska framkalla. Det är något speciellt med att hålla i korten, den glansiga ytan, att försöka undvika fingeravtryck. Det är mycket finare, mer på riktigt än att bara ha digitala bilder :) och jag gillar det, plus att det funkar super till scprabooking ;) haha


Jag har funderat på att verkligen bli seriös med sånt kreativt som scrapbooking och fotografering och så. Jag tror jag håller på att bli det, detta är nog första gången jag hittar något jag VERKLIGEn tycker är kul, och avslappnande. Man behöver itne visa det för någon, bara känslan av att klippa, klistra och bara få fram något, likadant med foto. Att göra något som blir relativt bra, vare sig någon ser det eller inte.


Jag har inga problem med att lägga 1000 kr på papper, stämplar, dekorationer, band, tejp, färg och ALLT annat man kan ha nytta av. :D

Av miriam karlsson - 11 mars 2011 18:36

Snart kommer två av domm bästa hit. Jag ser fram emot det. En lugn fredagkväll men vänner, precis som det borde vara.


 

Av miriam karlsson - 11 mars 2011 00:24

Jag visste inte hur ont det gjorde att älska någon. Det har inget att gör med svek eller osäkerhet eller annat som jag brukar råka ut för. Det gör bara ont. Smärtan av att ett hjärta delas. Bitar som inte längre sitter ihop. Inte krossat, bara varsamt delat, saknad av helhet. Smärta jag aldrig kommer ångra. Som kallas kärlek


Pieces of a heart. Of my heart.

Ovido - Quiz & Flashcards